< Etusivulle

Kuvallisia ruokatarinoita!

studiokuvia_02_16.gif

Mistä on hyvä ruokakuva tehty?

Elämme maailmassa, jossa tuotetaan jokainen tunti miljoonia kuvia. Valtavassa kuvavirrassa eläminen asettaa hyvälle kuvalle aivan uusia vaatimuksia. Ensin tavoite, seuraavaksi idea ja vasta kolmanneksi itse kuva - siinä lyhyesti tapamme ajatella.

Etsimme jatkuvasti uusia ajatuksia ja tapoja luoda yhä herkullisempia kuvallisia kertomuksia - kertomuksia jotka pysäyttävät, herättävät ja synnyttävät kohderyhmässä haluttuja tunteita ja toimintaa.

Miksi uskomme olevamme parempia kuvaajia kuin moni muu?

Meidät erottaa muista kuvaajista ja studioista yksi olennainen seikka - kaikki kuvaajamme ovat ansioituneita, ruoka- ja juomamaailman hallitsevia Art Directoreita. Niinpä pystymme tuottamaan kuvia joissa on aina mukana vahva tarina joka rakentaa tehokkaasti haluttua mielikuvaa ja kokemusta.

Kuvia kaikkiin tarkoituksiin

Netti, printti, Insta, Face, Pinterest, Twitter, Snapchat, Blogstyle... monikanavaisuus on meille vakio. Toimitamme kuva-aineistot aina sovitussa koossa ja halutuissa tiedostomuodoissa. Tarjoamme myös ylläpitopalvelut valitsemiisi medioihin sekä sosiaalisen median ajastettuja julkaisusalkkuja.

Helppoa!

Olemme tehneet kuvauspäivän aina ennakkosuunnittelusta kuvien toimittamiseen mahdollisimman helpoksi ja sujuvaksi. Tässä muutama esimerkki palveluistamme:

• Studiokuvaukset / lokaatiokuvaukset
• Kuvaussuunnittelu (AD), casting, tarpeisto- ja lavastepalvelut
• Reseptiikka, kuvausruokien valmistus, food styling sekä keittiömestaripalvelut
• Sosiaalisen median julkaisupaketit

Ja muuten, meillä on aina avoimet ovet ja kahvipannu kuumana - tervetuloa tutustumaan.